Apr 13, 2024, 7:35 AM

Душа жадува за светлина 

  Poetry » Love
214 0 1

Душа жадува за светлина,
за лъчите на звездите,
за сърце, пълно с добрина
и пътека лунна за мечтите!

Времето е меко и приятно,
луната чудна ще сияе,
твоето сърце е златно,
но далеч си и дух ридае!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??