13 апр. 2024 г., 07:35

Душа жадува за светлина 

  Поэзия » Любовная
219 0 1

Душа жадува за светлина,
за лъчите на звездите,
за сърце, пълно с добрина
и пътека лунна за мечтите!

Времето е меко и приятно,
луната чудна ще сияе,
твоето сърце е златно,
но далеч си и дух ридае!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??