13.04.2024 г., 7:35 ч.

Душа жадува за светлина 

  Поезия » Любовна
211 0 1

Душа жадува за светлина,
за лъчите на звездите,
за сърце, пълно с добрина
и пътека лунна за мечтите!

Времето е меко и приятно,
луната чудна ще сияе,
твоето сърце е златно,
но далеч си и дух ридае!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??