7 mar 2016, 0:03

Душа надежда 

  Poesía » De amor
320 0 6

Душа надежда

 

Недей изпуска нашто топло лято.

Виж, още колко малко ни остава...

Не ще избегнем есенното злато.

Да постоим във лятната жарава.

 

Но не, единствено да ни опърли,

а в огъня й тлеещ, да горим.

Води ме в нея. Ето я - на хвърлей.

Преди надеждите да станат дим.

 

Ще ми дадеш живеца си, огромен.

Единствено аз зная как изглежда.

Преди да се превърнем в нечий спомен.

Аз ще ти дам една душа - надежда.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??