18 jun 2023, 12:17

Душа за всеки 

  Poesía » Filosófica
292 0 0

 

Криле да съм, да се въздигна
Уста да съм, за да те вкуся
Ръце да съм, да те докосна 
Нозе да съм, да те настигна

 

Сърце да съм, за да съм жива
Очи да съм, за да те видя
Лице да съм, ще съм далечна 
Душа ми дай, за да съм вечна

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??