Jun 18, 2023, 12:17 PM

Душа за всеки 

  Poetry » Phylosophy
289 0 0

 

Криле да съм, да се въздигна
Уста да съм, за да те вкуся
Ръце да съм, да те докосна 
Нозе да съм, да те настигна

 

Сърце да съм, за да съм жива
Очи да съм, за да те видя
Лице да съм, ще съм далечна 
Душа ми дай, за да съм вечна

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??