18.06.2023 г., 12:17 ч.

Душа за всеки 

  Поезия » Философска
284 0 0

 

Криле да съм, да се въздигна
Уста да съм, за да те вкуся
Ръце да съм, да те докосна 
Нозе да съм, да те настигна

 

Сърце да съм, за да съм жива
Очи да съм, за да те видя
Лице да съм, ще съм далечна 
Душа ми дай, за да съм вечна

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??