16 sept 2007, 23:36

Душата в нас 

  Poesía
563 0 4
   

Душата! Нежна, ефирна, красива,

в телата наши светлина разстила

и любовта в палитра свежа я прелива,

и щастие около себе си събира!


Частица безценна от нашия отец,

вдъхнал я със животворния ветрец

и короновал плът човешка, с венец

от радост и тъга, от мисъл на мъдрец!


Душата! Вечна, като синева е необятна,

даряваща  безмерно топлината лятна

и  сила необикновена, тъй приятна,

за всички  хора тя е благодатна!

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??