30 mar 2008, 20:55

Два бели стиха  

  Poesía » Erótica
859 0 2

Два бели стиха

Художник
Абдулрахман Акра

-------------------------


В скута на нощта

сме гушнати двама,

отпускаш се

в обятията ми... топли и нежни.


Под лунна светлина

и вдъхновен от изящния ти гръб,

рисувам

с четки от целувки,

жарки и нежни.

 

С яркия сребрист цвят на светлината

и със сенките на вестящия пламък,

на ароматния свещ...

с невидимите  цветове,

на  горещия ми дъх

и твоите стенания,

на белия ти гръб...

картина на страстта рисувам -

картина адска с полъх райски...

-----------------------------------------

 

Четем в различни книги

Абдулрахман Акра

-----------------------

Разлистваш
хартиени листи със пръсти
и с зелени очи
четеш букви
от студено и сухо мастило.
Тебе разлиствам аз
с очи, блестящи от желание
и страст.
И с душата чета
букви от плът гореща и жива.
Поглеждам чертите ти
и твойте извивки.
Увеличава се
разстоянието между нас -
четем в книги различни.

© Абдулрахман Акра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти Магдалена
    зарадват ме твоите думи
    и то много
  • Много красива и чувствена поезия...!!!
    Вълшебство, което те прави щастлив...
    с обич, Акра. Твоите стихове са малък празник
    за душата и сетивата...Браво!
Propuestas
: ??:??