В скута на нощта
сме гушнати двама,
отпускаш се
в обятията ми... топли и нежни.
Под лунна светлина
и вдъхновен от изящния ти гръб,
рисувам
с четки от целувки,
жарки и нежни.
С яркия сребрист цвят на светлината
и със сенките на вестящия пламък,
на ароматния свещ...
с невидимите цветове,
на горещия ми дъх
и твоите стенания,
на белия ти гръб...
картина на страстта рисувам -
картина адска с полъх райски...
-----------------------------------------
Четем в различни книги
Абдулрахман Акра
-----------------------
Разлистваш
хартиени листи със пръсти
и с зелени очи
четеш букви
от студено и сухо мастило.
Тебе разлиствам аз
с очи, блестящи от желание
и страст.
И с душата чета
букви от плът гореща и жива.
Поглеждам чертите ти
и твойте извивки.
Увеличава се
разстоянието между нас -
четем в книги различни.
© Абдулрахман Акра Всички права запазени
зарадват ме твоите думи
и то много