21 mar 2016, 23:02

Двадесет и първи март - Световен на поезията ден 

  Poesía » Otra
449 0 1

                                                                           днес по целия

 

                                                                       свят - на поезията

 

                                                                         чества се денят

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Опит за вместване на заглавието в рамка на „хайку“ -

    Март - двадесет и
    първи - Световен ден на
    поезията
Propuestas
: ??:??