21.03.2016 г., 23:02 ч.

Двадесет и първи март - Световен на поезията ден 

  Поезия » Друга
448 0 1

                                                                           днес по целия

 

                                                                       свят - на поезията

 

                                                                         чества се денят

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Опит за вместване на заглавието в рамка на „хайку“ -

    Март - двадесет и
    първи - Световен ден на
    поезията
Предложения
: ??:??