6 ene 2010, 13:02

Двама 

  Poesía » De amor
517 0 2

Красива бе зората

на онзи летен ден.

Спокойна бе душата,

светът - щастлив, смирен.

 

Във мислите блестеше

една идея с плам -

да бъдеш с мен, гореше

сърцето, цяло в блян.

 

Това бе светлината,

бе залезът, нощта.

Цветята и дъгата,

сребристата луна.

 

А полетът ни жарък

в ръцете на деня

се сливаше във ярък

стремеж към любовта.

 

Държахме младостта -

зелени и красиви.

И в нейната лъжа

се чувствахме щастливи.

 

 

1.12.2009г.

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??