26 feb 2011, 2:13

Двама с Теб 

  Poesía » Otra
926 0 7

Със теб били сме в други Светове,

проникнати от мрежи Светлина,

безплътни, нежно сътворени,

с Любов от Чудни същества!

И двама с теб – искряща пълнота,

летели сме,  небесни птици,

зареяни сред звездните гнезда

и търсещи кристално чиста,

но истински жадувана Любов!

Да споделиме, влюбени в живота,

частиците Божествена искра,

да изградиме в своята невинност

дома за Нашите Деца!

© Ангел Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??