Със теб били сме в други Светове,
проникнати от мрежи Светлина,
безплътни, нежно сътворени,
с Любов от Чудни същества!
И двама с теб – искряща пълнота,
летели сме, небесни птици,
зареяни сред звездните гнезда
и търсещи кристално чиста,
но истински жадувана Любов!
Да споделиме, влюбени в живота,
частиците Божествена искра,
да изградиме в своята невинност
дома за Нашите Деца!
© Ангел Филипов Всички права запазени