6 abr 2007, 17:32

ДВАНАЙСЕТ ЗА ПРИНЦЕСИТЕ 

  Poesía
1228 0 8
 

Дванайсет.

Натрапчив като пукнатина,

часовникът поглъща пространството.

Кристалните пантофки

всъщност

изглеждат безкомпромисно бетонени.

Пулсират по окаляните улици.

Дванайсет.

Тук сградите са някак колосални.

И локвите са някак колосални.

А крачките отекват в суеверното.

Дванайсет.

Прогорено в сетивата

и в портмантото,

тегнещо от грим.

Дванайсет.

На прозореца -

гарвани.

И тикви вместо сънища

на паркинга.

© Елица Мавродинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??