5 sept 2007, 11:07

Две кубчета лед 

  Poesía
762 0 12
Две кубчета лед са очите ти
пронизваш ме с тях и ме плашиш.
Какво толкова сторих, кажи ми ти,
че сега искаш да ме накажеш?

Обидих ли много сърцето ти
или пък любов не ти давах?
Безгласна ли бях за проблемите
или пък проблеми създавах?

Не съм идеална, ти знаеш го,
греша, но старая се много,
но ти си жесток и - признай си го -
понякога съдиш ме строго.

За дребни неща ме наказваш ти
и страдам. А ти ми се молиш
за прошка. И после доказваш ми,
че всичко за мен ще направиш.

Понякога трудно разбирам те
в деня ти проблеми, знам, има,
но все пак и ти контролирай се
и не забравяй, че съм твойта любима.

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??