29 mar 2010, 17:24

Две лица 

  Poesía
654 0 1

 

 

 

 

Две  лица

 

Виждаш  ли  лицата  ми

различни?

Показвам  ги  на  хората

обични.

Щом  изостря сетивата

се  рея,

влюбен  в  синевата!

Когато  свъся

вежди  черни,

приятелите  търся

верни.

Иначе  съм,

като  всички  хора,

които  срещаш 

там  на  двора.

Обикновен 

и  податлив 

нищо,че  изглеждам  див.

За  теб,

личице  едничко  пазя.

Изпълнено  е  то  с  любов!

Усмивка  ведра 

аз  не  газя

За  любовта  ти 

на  всичко  съм  готов!

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??