две следи по пясъчната ивица
оставихме във утрото когато
две луни целуна хоризонтът
и техните пътеки скри водата
към слънцето протегнахме ръце
и любовта със вятър призовахме
във теб потъна моето сърце
а в моя поглед твоите очи изгряха
донесе утрото камбанен звън
и с него миговете нежност отлетяха
но някъде дълбоко вътре в мен
мечтите със реалността се сляха
© Елица Георгиева Todos los derechos reservados
Определено ме окуражавате да продължавам да публикувам!
Поздрави!-