11.10.2009 г., 15:27 ч.

Две следи 

  Поезия » Любовна
579 0 6

две следи по пясъчната ивица

оставихме във утрото когато

две луни целуна хоризонтът

и техните пътеки скри водата

 

към слънцето протегнахме ръце

и любовта със вятър призовахме

във теб потъна моето сърце

а в моя поглед твоите очи изгряха

 

донесе утрото камбанен звън

и с него миговете нежност отлетяха

но някъде дълбоко вътре в мен

мечтите със реалността се сляха

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??