18 sept 2012, 10:43

Две сме 

  Poesía
787 0 1

                  Едната по детски щастлива,

                  шумна и обичлива,

                  смехът ù свободно се излива 

                  и като слънце 

                  всичко наоколо облива.

 

                  Другата с болка живее 

                  и за радост да помисли не смее,

                  все проблеми решава,

                  пътища трънливи проправя,

                  сериозна и дръзка,

                  в живота не намира връзка.

                 

                 Страх ли е? Не зная...

                 но смея да призная,

                 че двете съберат ли се,

                 светът по-хубав става!

 

                  Бонка Василева

© Бонка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??