Едната по детски щастлива,
шумна и обичлива,
смехът ù свободно се излива
и като слънце
всичко наоколо облива.
Другата с болка живее
и за радост да помисли не смее,
все проблеми решава,
пътища трънливи проправя,
сериозна и дръзка,
в живота не намира връзка.
Страх ли е? Не зная...
но смея да призная,
че двете съберат ли се,
светът по-хубав става!
Бонка Василева
© Бонка Василева All rights reserved.