9 may 2011, 23:31

Две в едно 

  Poesía » Formas orientales
743 0 12

Разчупвам хляба.

Деля го с приятели.

И станах корен.

 

*        *        *

Живея така –

между чужди и свои.

Мост през живота.

 

*        *        *

На часовника

стрелките стават едно -

една над друга.

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??