May 9, 2011, 11:31 PM

Две в едно 

  Poetry » East forms
746 0 12

Разчупвам хляба.

Деля го с приятели.

И станах корен.

 

*        *        *

Живея така –

между чужди и свои.

Мост през живота.

 

*        *        *

На часовника

стрелките стават едно -

една над друга.

 

 

© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??