9.05.2011 г., 23:31 ч.

Две в едно 

  Поезия » Източни форми
747 0 12

Разчупвам хляба.

Деля го с приятели.

И станах корен.

 

*        *        *

Живея така –

между чужди и свои.

Мост през живота.

 

*        *        *

На часовника

стрелките стават едно -

една над друга.

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??