23 feb 2011, 19:58

Двете мои аз 

  Poesía » Filosófica
491 0 0

 

В главата ми се трупат те…

… въпросите, и не ми дават мира.

Дори за един едничък път

 да ме оставят те.

 

Толкова пъти в денонощието

се питам аз…

Как ли си, приятелю мой…?

Седя и се моля със сълзи на очи.

 

А другото ми аз казва:

Я се стегни!

Очите ми да не са те видели

така да се вайкаш!

 

Та нали без въпроси,

 няма да има и отговори… 

и ще е безцелен животът ни.

Затова не хленчи,

а стискай зъби…

… аз знам, че ще се обади!

© Донка Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??