Двоен пламък
Вчера не беше денят.
Онзи ден...
И днес също.
Утре, може да се престраша -
сърцето ми вече не издържа.
Но няма ден -
Признавам.
Аз не спя.
Аз не искам да те нараня.
Но аз ужасно може би греша..
И в това е цялата ми мъка.
Но в тебе има светлина…
Океани
чистота и нежност
Но аз не мога да се спра.
Аз горя…
И душата ми е с двоен пламък.
© Maria Radeva Todos los derechos reservados