Apr 19, 2020, 8:12 AM

Двоен пламък 

  Poetry » Love
532 1 1

Двоен пламък

 

Вчера не беше денят. 

Онзи ден...

И днес също. 

Утре, може да се престраша - 

сърцето ми вече не издържа. 

Но няма ден -

Признавам. 

Аз не спя. 

Аз не искам да те нараня. 

Но аз ужасно може би греша.. 

И в това е цялата ми мъка. 

Но в тебе има светлина… 

Океани

чистота и нежност 

Но аз не мога да се спра. 

Аз горя… 

И душата ми е с двоен пламък.

 

 

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??