На прага
на самоубийството
чакам нечий крайник
да ме побутне
твърде сложно
твърде дълго
твърде лично...
хаос
страшно е
когато започваш
да изненадваш сам себе си
това говори
много
до колко се познаваш
аз може би
не се познавам
страдам от раздвоение
на незнанието
на ръба съм
на столчето
хубаво е
да гледаш трезво
на нещата
не обичам да съм реалист
обичам да живея
по-точно
да съществувам
отричам се
от тази
нежелана
непривлекателна
нереалност
да пием
по една глътка
за отчаянието
не
от водата
се замайвам
мечтая само за едно
чудо
след коледа
едно малко чудо
и ще повярвам
от
18 години
5 месеца и
26 дни
просто търся
отговори
на които да повярвам
в мене били
трябва да ида
чак в тибет
да задам въпросите
не зная
в какви позиции
са небесните тела
в момента
дошло е време
да търся
отговори
за успешното
откриване
може да е рано
двоеточие и скоба
© Нежното Ласо Todos los derechos reservados
че е
много яко!!!!!!!!