15 nov 2008, 21:11

Двойка 

  Poesía » De amor
601 0 3

 

Двойка

 

Мълчание и болка,

сплетени във мрежа,

увила сърцето ми

и шипове от спомени

в него забиват.

Сълзи и страх

постеля направили

на душата ми

и я завиват с обреченост

за утрешните мигове.

Гняв и омраза

на вратата ме чакат,

у дома ме приветстват

и отричат всичко

случило се хубаво.

Аз и самотата -

толкова влюбени,

страстно се прегръщаме

и не допускаме любовта

да ни раздели...

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??