Дядо Коледа
Дядо Коледа ела ти при нас,
с усмивка чакаме те всеки час!
Подаръци да дадеш на нашите деца,
те теб очакват както всички по света!
Ела при нас в нашата чудесна страна,
в България ела да видиш голяма красота.
Да видиш как българките танцуват боси в жарта,
а мъжете как играят българско хоро в ледена вода!
Да ние българите сме народ беден сега,
но сме богати духом по-важните за нас неща!
Всеки ден се борим с трудностите и с нищета,
но се гордеем с миналото си с нашата родна земя!
За мен подаръци не искам запомни,
здраве и късмет моляте ми подари!
Подарък за мен и мойте мили деца,
това е скъпото, най-важното в живота!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados