18.12.2019 г., 7:52 ч.

Дядо Коледа 

  Поезия » Друга
542 1 1

                                                              Дядо Коледа

 

 

Дядо Коледа ела ти при нас,

с усмивка чакаме те всеки час!

Подаръци да дадеш на нашите деца,

те теб очакват както всички по света!

 

Ела при нас в нашата чудесна страна,

в България ела да видиш голяма красота.

Да видиш как българките танцуват боси в жарта,

а  мъжете как играят българско хоро в ледена вода!

 

Да ние българите сме народ беден сега,

но сме богати духом по-важните за нас неща!

Всеки ден се борим с трудностите и с нищета,

но се гордеем с миналото си с нашата родна земя!

 

За мен подаръци не искам запомни,

здраве и късмет моляте ми подари!

Подарък за мен и мойте мили деца,

това е скъпото, най-важното в живота!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??