19 dic 2020, 19:46

Дядо Коледа пристига 

  Poesía » Para niños
490 2 2

 

Дядо Коледа с шейната
пак е тръгнал във зори.
Даровете за децата
във пакети е увил.

Тичат весело елени,
теглят пълната шейна.
Ветрове развеселени
им помагат във снега.

 

А на Коледа децата
радостни да легнат те,
да сънуват под елхата
наредени дарове.

 

В утрото пък по пижама
със крачета боси те,
ще се втурнат за подарък,
Дядо Коледа дойде!

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Сбъднат сън »

11 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??