Dec 19, 2020, 7:46 PM

Дядо Коледа пристига 

  Poetry » For kids
489 2 2

 

Дядо Коледа с шейната
пак е тръгнал във зори.
Даровете за децата
във пакети е увил.

Тичат весело елени,
теглят пълната шейна.
Ветрове развеселени
им помагат във снега.

 

А на Коледа децата
радостни да легнат те,
да сънуват под елхата
наредени дарове.

 

В утрото пък по пижама
със крачета боси те,
ще се втурнат за подарък,
Дядо Коледа дойде!

© Ани Иванова All rights reserved.

The work is a contestant:

Сбъднат сън »

11 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??