10 may 2013, 11:08

Дяволито 

  Poesía » De amor
408 0 2

Дяволито ме поглеждаш...

Късно е да бъдем близки.

Обещаваш ми надежди.

Питам :"Струва ли си риска?"

 

Дяволито ме прегръщаш

и кълнеш ми се, и вричаш.

Не, не съм оная същата.

И не ставам за обичане.

 

Дяволито с мен се любиш.

Искам ли, не ме попита.

Тъй и тъй ще ме погубиш,

нека да е дяволито.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ей, закачке
    Като ще е гарга да е рошава
    Сладко!
    ( макар че една нотка тъга ми се прокрадва )
  • Опитай-и ще разбереш струва ли си!Поздрав!
Propuestas
: ??:??