Дяволска работа
За ония, които се целуват в ръжта.
Или се любят на задната седалка.
Или върху капака на някоя кола.
Или дори на пейката във парка.
Не мислете кой и какво би казал.
Просто влагайте във всичко любов!
От ада и дяволът би излязъл.
За това преживяване и той е готов!
© Ник Желев Todos los derechos reservados