21 may 2007, 12:32

Дяволски работи 

  Poesía
533 0 6

                  
                                                    Дяволски очи,
                                                    два огнени потока...
                                                    луда музика звучи,
                                                    вятърът бушува без посока.
                                                    Тъй топло е около мен сега,
                                                    щом страст прехвърча от очите,
                                                    но как ли аз ще заплатя
                                                    на моята любов щетите...

© Анна Станоева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??