Дяволски очи,
два огнени потока...
луда музика звучи,
вятърът бушува без посока.
Тъй топло е около мен сега,
щом страст прехвърча от очите,
но как ли аз ще заплатя
на моята любов щетите...
© Анна Станоева All rights reserved.