Дъга
Внезапен летен
дъжд... Донася в мен свежест
освободена...
Пазва на небе...
Слънце чевръсто тъче
шарена черга...
Небесен портал
просторите разтварят...
Минава дъга...
(Из цикъла "Дъждовни настроения")
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados