18.12.2007 г., 10:18 ч.

Дъга 

  Поезия » Източни форми
750 0 17
 

 

 Дъга

 

Внезапен летен

дъжд... Донася в мен свежест

освободена...

 

Пазва на небе...

Слънце чевръсто тъче

шарена черга...

 

Небесен портал

просторите разтварят...

Минава дъга...

 

(Из цикъла "Дъждовни настроения")

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??