8 sept 2007, 11:11

дъга (хайку) 

  Poesía
648 0 5


луна чернее
озъбва се мълния
мирише на дъжд

* * *

немеят щурци
плаче небе без звезди
слънце гони мрак

* * *

облаци чезнат
дъга лее усмивки
сипят се мечти

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??