Sep 8, 2007, 11:11 AM

дъга (хайку) 

  Poetry
650 0 5


луна чернее
озъбва се мълния
мирише на дъжд

* * *

немеят щурци
плаче небе без звезди
слънце гони мрак

* * *

облаци чезнат
дъга лее усмивки
сипят се мечти

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??