17 dic 2016, 15:51

Дъгата цветна 

  Poesía » De amor, Verso libre
233 0 4

Нали ти си моята сбъдната мечта?

Ти си моят блян, озаряващ душата?

Ти си моят живот!

Твоето сърце нежно ме докосва.

Твоята усмивка ме дарява с чудеса.

Погледът ти силно ме разнежва.

Свиден и очакван в моя ден, в моята нощ.

Ти си слънце, озаряващо сърцето.

Но си толкова далече!

Аз ще чакам миговете щастливи.

Какво е очарованието да чакаш и тръпнеш?

А мълниите разсичат душата.

Дъгата цветна прати покана.

Душата ми тръпне и в радост ме превръща.

Да, дъгата цветна красива и нежна,

докосва сърцето и се слива с простора

и с небето синьо.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??