15 nov 2006, 18:40

Дъх на мъртви рози 

  Poesía
750 0 7
Дъх на мъртви рози
носи се сред самота,
дъх пропит от мъка,
дъх подбуден от тъга.
 
Не ухаят тези рози
мъртви свели са глави,
клюмат над сивата земя
над гробовете, над смъртта.
 
Дъх на мъртви рози
опияняващо сами в нощта,
дъх отровен във тъга,
дъх над плачеща земя.

© Антоанета Тонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??