2 may 2009, 13:45

Дъх на нежност 

  Poesía » De amor
658 0 3

Не зная как да те забравя,

щом ти си тъй дълбоко в моя взор безкраен,

опитвам се да вникна в теб, да разгадая,

какво съставя твоя дъх на цитруси ухаен.

 

Пленяваш мойто утро със своя образ нежен,

целувам руменото ти, сатенено чело,

пулса си усещам безметежен,

поглъщам сякаш слънце - всеки поглед твой.

 

Устните ти плътни, гладки, в усмивка

лека изкривени,страхувам се да ги докосна,

изглеждат толкова вълшебни, че

чак стопяват всичко в мене.

 

Къде открих те, музо моя?! И как да те

накарам да останеш, на мен живота да дариш,

без теб душата ми изгубва своя блясък,

щом теб те няма - да го отразиш.

 

Готова съм за теб да построя един вълшебен град

- за теб достоен, само моля се,

твоят дъх на пролетни цветя

да ми дарява творчество в покоя...

 

 

 

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Ви много. Вие просто сте ценни
  • Е, добре е щом има и такива жени ( като теб Нели), които са готови да построят заради мъже вълшебни градове...Нели, като един от твоите първи опити, аз приветствам твоята творба, но нататък ще изисквам повече. Прегръдки! Барона
  • Усетих този дъх!
    Поздрави малко слънчице!
Propuestas
: ??:??