6 jul 2008, 13:39

Дъх на теменуги 

  Poesía » Del paisaje
793 0 5
                    Светло слънце във косите грей...

                              Бисерни сълзи и мисли други;
                              моето съзнание немей.

                    ... в лунна светлина и дъх на теменуги.

© Императора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??