6.07.2008 г., 13:39 ч.

Дъх на теменуги 

  Поезия » Пейзажна
782 0 5
                    Светло слънце във косите грей...

                              Бисерни сълзи и мисли други;
                              моето съзнание немей.

                    ... в лунна светлина и дъх на теменуги.

© Императора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??