9 jun 2009, 17:39

Дъжд 

  Poesía » De amor
692 0 5

Дъждът вали,
а вятърът в кръвта е,
рисуваш ме
с горещия си дъх,
сега си тук,
докосвам те и зная,
миг обич е...
тъкан от капки дъжд.

Дъждът вали
и слива ни във цяло,
споени диво
във безумна страст,
и случваш се,
и времето е спряло,
дъждовен миг,
останал вечно в нас.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??