Jun 9, 2009, 5:39 PM

Дъжд 

  Poetry » Love
677 0 5

Дъждът вали,
а вятърът в кръвта е,
рисуваш ме
с горещия си дъх,
сега си тук,
докосвам те и зная,
миг обич е...
тъкан от капки дъжд.

Дъждът вали
и слива ни във цяло,
споени диво
във безумна страст,
и случваш се,
и времето е спряло,
дъждовен миг,
останал вечно в нас.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??