3 jun 2009, 17:34

Дъжд 

  Poesía
894 0 8

Надвисват буреносни облаци,

сърцето ми се свива -

калинка в плисналия дъжд.

Красиви думи, режещи простора,

и ни една-едничка,

дето топли.

 

Студени капки жулят кожата,

за да забравя,

гръм глуши ушите ми,

за да не чувам

как

любовта се дави.

 

С боси крака стъпвам из локвите

да отмия пясъка от ходилата си,

останал от пустинята на твоя живот.

 

Вали...

Дъжд...

 

 

 

© Елица Северинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??